Melania Medeleanu

Melania Medeleanu

foto © fb.com/melania.medeleanu

Locul 10

Cuvânt cheie: Magicamp

Cariera în televiziune a Melaniei Medeleanu a început în calitate de prezentatoare a unei emisiuni de rebus („Telerebus”), care a fost difuzată pe Antena 1. Însă, în 2002, ea a trecut la Realitatea TV, la doar un an de la lansarea postului, unde s-a transformat în jurnalistă, prezentator, moderator și realizator de emisiuni. Este absolventă a BBC Radio School și licențiată în Psihologie și Sociologie, la Universitatea București.

De asemenea, Melania a devenit cunoscută și ca fondator și trainer la „Dicție fără cusur”, unde organizează cursuri de dicție și public speaking. Experiența ca om de televiziune, studiile aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice, dar și un certificat de formator, atestat de CNFPA, o recomandă pentru aceste cursuri. În plus, ea are la activ un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de știri, alături de echipa de la Realitatea TV, din anul 2005.

Dar, poate unul dintre cele mai impresionante aspecte din CV-ul Melaniei Medeleanu este faptul că e membru fondator și coordonator al activităților ONG-ului Magicamp, dedicat reintegrării copiilor cu afecțiuni oncologice în viața socială.