Andreea Raicu

Andreea Raicu

foto © fb.com/AndreeaRaicu.ro

Locul 6

Cuvânt cheie: Fashion

Când vine vorba de frumusețe și eleganță, Andreea Raicu este un nume care vine imediat în mintea oricărui român. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România și a debutat ca model, câștigând câteva dintre cele importante concursuri de modelling. În televiziune și-a făcut intrarea prezentând emisiuni foarte populare de divertisment, precum „Big Brother” (2003-2004) și „Megastar” (2006-2008), dar și emisiuni de fashion și stil, precum „Pro fashion” sau „Stil”.

De-a lungul anilor, ea a devenit un adevărat fashion icon și un reper, atunci când vine vorba de stil și bun gust vestimentar. Nu e de mirare că a fost stilist pentru diverse reviste de modă și a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs, conceput și promovat proiecte media care, de fiecare dată, au avut în centrul lor lifestyle-ul desăvârșit prin stil și echilibru. Mai mult, în ultimii ani, Andreea Raicu a devenit chiar un brand, numele ei regăsindu-se acum pe haine din colecția proprie, pe programe de dezvoltare personală, fitness, feminitate sau meditație, lumânări parfumate și agende.

Însă, întreaga carieră a Andreei Raicu a fost încununată mai ales de numeroasele proiecte caritabile pe care le-a susținut și organizat, fiind, de exemplu, membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun, susținut de Organizația Salvați Copiii. De altfel, pentru implicarea ei în aceste acte de caritate, Ministerul Afacerilor Externe al României și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile au numit-o pe Andreea Raicu drept Ambasador al Solidarității Internaționale, în 2015.