loader image

Topul celor mai de succes femei din România 2023

Topul celor mai de succes femei din România 2023

Editorial de Gruia DRAGOMIR
- Senior Editor ZILE Și NOPȚI

A treia ediție din „Topul celor mai de succes femei din România” ne arată încă o dată că succesul, indiferent că vorbim despre femei sau bărbați, nu poate fi atins dacă nu există determinare și perseverență, dar și dorința de perfecționare, de a investi constant în tine pentru a fi cea mai bună versiune a ta. Cam acesta este firul roșu care leagă (ca pe niște mărțișoare) toate cele 10 poziții din acest top.

Pe locul 1 avem un self-made icon al televiziunii, o femeie care, prin profesionalismul ei și prin consecvență, a ajuns să fie menționată chiar și în unele manuale de istorie. Pe locul 2, românii au votat o femeie de afaceri care a pus pe picioare unul dintre cele mai renumite branduri românești și care în ultimii ani a devenit și business angel. Nu este singura, căci în topul din acest an a fost votată și cea mai cea mai bogată femeie din România, cea care a fost numită și „Doamna Cash”. De asemenea, avem și artiste ale căror creații muzicale ne-au marcat viețile, unii dintre noi s-au îndrăgostit pe piesele lor, alții poate au trecut mai ușor prin despărțiri datorită pieselor lor care vorbesc despre asta. Nu puteau să lipsească nici sportivele care au făcut ca tricolorul să urce de nenumărate ori pe podiumurile de la competițiile internaționale. Nu în ultimul rând, avem și femei care salvează vieți la propriu și care fac ce autoritățile n-au reușit în ultimele trei decenii.

Luna martie este, așa cum bine știi, Luna Femeii, iar tradiția este ca în fiecare an să dedicăm suplimentul revistei Zile și Nopți celor mai de succes și celor mai puternice femei din România. Am realizat paginile care urmează cu gândul la tot ce au realizat aceste femei cu adevărat deosebite, dar și la felul în care poveștile lor pot inspira, motiva și deschide drumurile pentru alte milioane de femei din întreaga lume, nu doar din România. Bineînțeles, poveștile lor sunt mult mai complexe, dar, fiind limitați de spațiul pe care-l oferă o pagină tipărită de revistă, am ales să punctăm doar anumite aspecte și realizările lor principale. De aceea, te îndemnăm să iei acest top ca un punct de plecare pentru a descoperi mai multe despre viețile, traseele profesionale și calitățile pe care le au cele mai de succes femei din România.

TOP